ΓΙΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΟΟΥ Πρώτη εντύπωση

TED Books

Η Key Books κυκλοφορεί στα ελληνικά αποκλειστικά τη σειρά βιβλίων TED Books.

Τα TED Books αγαπήθηκαν παγκοσμίως με το λανσάρισμα τους και κυκλοφορούν ήδη σε περισσότερες από 20 χώρες. Είναι αρκετά μεγάλα ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί και να παρουσιαστεί επαρκώς μία εξαιρετική και ισχυρή ιδέα και αρκετά μικρά ώστε να μπορεί κανείς να τα διαβάσει σε λίγες ώρες,

Τα TED Books ξεκινούν εκεί που τελειώνει μία TED ομιλία. Στα 18 λεπτά της παρουσίασης σε ένα TED event ο ομιλητής έχει την ευκαιρία να ρίξει τους σπόρους και να πυροδοτήσει τη φαντασία του κοινού. Πολλές ομιλίες όμως δημιουργούν την ανάγκη να εμβαθύνουμε, να μάθουμε περισσότερα, να ακούσουμε μία μεγαλύτερη ιστορία. Τα TED Books έρχονται για να καλύψουν αυτήν ακριβώς την ανάγκη.  

Η πρώτη σειρά των TED Books αποτελείται από 12 συναρπαστικούς τίτλους. Η σειρά καλύπτει μία ευρεία γκάμα θεματικών, από την αγάπη μέχρι τις επιχειρήσεις και από τα διαστημικά ταξίδια μέχρι την αρχιτεκτονική και είναι ιδανική για όσους λατρεύουν τη γνώση και δεν σταματούν ποτέ την αναζήτησή της.

Με περισσότερες από 20 TED διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, η TED κοινότητα αποτελείται από χιλιάδες μέλη και θεωρείται από πολλούς η πιο δραστήρια και δημιουργική στη χώρα.  

O πρώτος τίτλος της σειράς που κυκλοφόρησε είναι «Τα Μαθηματικά της Αγάπης» της Χάνα Φράι στις 10 Οκτωβρίου 2016. Ακολουθήσουν «Ο Γιος του Τρομοκράτη» του Ζακ Εμπραχίμ τον Ιανουάριο του '17 και η «Πρώτη Εντύπωση» Τσιπ Κιντ τον Μάιο του ‘17. Μέχρι το τέλος του 2017 θα κυκλοφορήσουν τα βιβλία «Η Τέχνη της Ακινησίας» του Πίκο Άγιερ και «Όταν Γνωρίζονται Δύο Άγνωστοι» της Κιο Σταρκ

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Μια αληθινή, συγκλονιστική ιστορία:  H κρυφή ζωή ενός νεαρού Αμερικανού που μεγάλωσε με πατέ..
11,00€ 9,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,90€
«Το μεγαλύτερο όπλο κατά του στρες είναι η ικανότητά μας να επιλέγουμε μια σκέψη αντί μιας άλλης». ..
9,99€ 8,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,99€
«Η πρώτη εντύπωση καθορίζει το πώς βλέπεις τον κόσμο και το πώς  βλέπει ο κόσμος εσένα». ..
11,00€ 9,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,90€
«Η αγάπη –όπως και η ίδια η ζωή–  είναι γεμάτη μαθηματικά μοντέλα».   Στo βιβλί..
11,00€ 9,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,90€