ΓΙΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΟΟΥ

TED Books

Η Key Books θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά τη σειρά βιβλίων TED Books.

Τα TED Books αγαπήθηκαν παγκοσμίως με το λανσάρισμα τους και κυκλοφορούν ήδη σε περισσότερες από 20 χώρες. Είναι αρκετά μεγάλα ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί και να παρουσιαστεί επαρκώς μία εξαιρετική και ισχυρή ιδέα και αρκετά μικρά ώστε να μπορεί κανείς να τα διαβάσει σε λίγες ώρες,

Τα TED Books ξεκινούν εκεί που τελειώνει μία TED ομιλία. Στα 18 λεπτά της παρουσίασης σε ένα TED event ο ομιλητής έχει την ευκαιρία να ρίξει τους σπόρους και να πυροδοτήσει τη φαντασία του κοινού. Πολλές ομιλίες όμως δημιουργούν την ανάγκη να εμβαθύνουμε, να μάθουμε περισσότερα, να ακούσουμε μία μεγαλύτερη ιστορία. Τα TED Books έρχονται για να καλύψουν αυτήν ακριβώς την ανάγκη.  

Η πρώτη σειρά των TED Books αποτελείται από 12 συναρπαστικούς τίτλους. Η σειρά καλύπτει μία ευρεία γκάμα θεματικών, από την αγάπη μέχρι τις επιχειρήσεις και από τα διαστημικά ταξίδια μέχρι την αρχιτεκτονική και είναι ιδανική για όσους λατρεύουν τη γνώση και δεν σταματούν ποτέ την αναζήτησή της.

Με περισσότερες από 20 TED διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, η TED κοινότητα αποτελείται από χιλιάδες μέλη και θεωρείται από πολλούς η πιο δραστήρια και δημιουργική στη χώρα.  

O πρώτος τίτλος της σειράς που θα κυκλοφορήσει είναι «Τα Μαθηματικά της Αγάπης» στις 10 Οκτωβρίου 2016 και θα ακολουθήσουν «Ο Γιος του Τρομοκράτη» και η «Τέχνη της Ηρεμίας» τον Νοέμβριο του ‘16. Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχουν εκδοθεί και οι 12 τίτλοι. 

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Μια αληθινή, συγκλονιστική ιστορία:  H κρυφή ζωή ενός νεαρού Αμερικανού που μεγάλωσε με πατέ..
11,00€ 9,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,90€
«Η αγάπη –όπως και η ίδια η ζωή–  είναι γεμάτη μαθηματικά μοντέλα».   Στo βιβλί..
11,00€ 9,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,90€