Συχνές ερωτήσεις

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ

Ακολουθούν συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με πως μπορεί να παραγγείλει κάποιος από το website μας. Επιλέγοντας την ερώτηση του ενδιαφέροντος σας εμφανίζεται η αντίστοιχη απάντηση. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήματα μπορείτε να μας τα αποστείλετε με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί από τη σελίδα "Επικοινωνία"

Μπορώ να έρθω να παραλάβω την παραγγελία μου αυτοπροσώπως;

Η επιχείρηση λειτουργεί μόνο μέσω Ίντερνετ και δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από τις εγκαταστάσεις μας. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με κούριερ και με εγγυημένη παράδοση.

Πως μπορώ να κάνω παραγγελία;

Δύο είναι οι τρόποι παραγγελίας των προϊόντων της Key Books:

Mέσω του site www.keybooks.gr

Μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα 6932 079542 και 6948 067792 κάνοντας την παραγγελία που θέλετε.

Πως μπορώ να ενημερωθώ για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Όταν η παραγγελία φύγει για να παραδοθεί σε εσάς θα ειδοποιηθείτε αμέσως με mail.

Πως μπορώ να παραγγείλω και να παραλάβει το δέμα άλλος αντί εμού;

Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε άλλον παραλήπτη και διεύθυνση παράδοσης από τη δική σας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή, είναι υποχρέωσή σας να έχετε ενημερώσει τον παραλήπτη ότι πρόκειται να του παραδοθεί και να ζητηθεί η πληρωμή του με μετρητά.

Πως μπορώ να στείλω μια παραγγελία δώρο σε κάποιον γνωστό μου;

Μπορείτε να κάνετε εσείς την παραγγελία και να δώσετε διαφορετικό παραλήπτη (με τα στοιχεία του), μόνο εάν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο τρόπο πληρωμής εκτός της αντικαταβολής. 

Πότε θα έχω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Θα ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία μου ή μέρος αυτής. Πώς μπορώ να το κάνω;

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές ή ακύρωση της παραγγελίας σας, ολόκληρης ή μέρους της, εφόσον δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή. Στην περίπτωση που δεν έχει ετοιμαστεί ή αποσταλεί η παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο info@keybooks.gr

 

ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ

Ακολουθούν συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής. Επιλέγοντας την ερώτηση του ενδιαφέροντος σας εμφανίζεται η αντίστοιχη απάντηση. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήματα μπορείτε να μας τα αποστείλετε με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί από τη σελίδα "Επικοινωνία". 

Η Key Books σας δίνει τις εξής επιλογές πληρωμής. Με:

  •  Paypal
  • Αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε λογαριασμό

Η αντικαταβολή, δηλαδή να πληρώσετε όταν παραλάβετε το δέμα από τον κούριερ, ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

O αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ειναι

            Alpha Bank :103002320008232
            IBAN:GR 88 0140 1030 1030 0232 0008 232
            bic:CRBAGRAA

Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξω;

Όχι. Η Key Books δε χρεώνει κάτι παραπάνω,  εκτός αν επιλέξετε τραπεζική μεταφορά, όταν πρόκειται για μεταφορά από εξωτερικό. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα χρεωθεί με επιπλέον 2 (δύο) ευρώ για έξοδα που χρεώνονται σε εμάς αντίστοιχα για τη διατραπεζική μεταφορά.

Μπορώ να πληρώσω για την παραγγελία μου όταν μου παραδώσει ο κούριερ το δέμα;

Ναι, εφόσον η παράδοση γίνει στην Ελλάδα. Δυστυχώς, δε δίνεται επιλογή αντικαταβολής στον υπόλοιπο κόσμο.

Μπορώ να στείλω βιβλία στο εξωτερικό; 

Οι παραγγελίες εξωτερικού δρομολογούνται μόνο μέσω pay pal ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και τα μεταφορικά έξοδα εξαρτώνται από την κατηγορία τόπου αποστολής και το βάρος των βιβλίων. Το κόστος των μεταφορικών μπορείτε να το πληροφορηθείτε μετά από αποστολή email με την παραγγελία σας στο info@keybooks.gr.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ

Μπορώ να παραλάβω στο μέρος που μένω;

Η Key Books αποστέλλει τα προϊόντα της και στο πιο απομακρυσμένο μέρος της Ελλάδας. Η εταιρεία κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε θα μεταφέρει το δέμα σας στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας και θα διευθετήσει την παράδοση του πακέτου σας άμεσα.

Πέρα από την αξία των προϊόντων, πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

Σε κάθε παραγγελία άνω των 20€ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής, όσα προϊόντα κι αν προσθέσετε στην παραγγελία σας! 
Για παραγγελίες μικρότερες των 20€ τα έξοδα αποστολής είναι 2€.

Και στις δύο περιπτώσεις η παράδοση γίνεται με κούριερ αυτοπροσώπως στη διεύθυνσή σας.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα ή Ευρώπη, και σε 2-3 εργάσιμες ημέρες στον υπόλοιπο κόσμο.

Ποιες ώρες θα γίνει η παράδοση του πακέτου μου;

Οι συνήθεις ώρες παράδοσης από την εταιρεία κούριερ είναι από τις 10.00 έως τις 18.00. Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένο διάστημα (απαραίτητα τριών ωρών) παρακαλούμε συμπληρώστε το στα σχόλια της παραγγελίας.

Μπορεί να παραλάβει το δέμα άλλος αντί εμού;

Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε άλλον παραλήπτη και διεύθυνση παράδοσης από τη δική σας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή, είναι υποχρέωσή σας να έχετε ενημερώσει τον παραλήπτη ότι πρόκειται να του παραδοθεί και να ζητηθεί η πληρωμή του με μετρητά.

 Τι θα συμβεί εάν λείπω κατά την ώρα της παράδοσης;

Στην περίπτωση απουσίας σας η εταιρεία κούριερ θα σας αφήσει σχετικό γραπτό ειδοποιητήριο σημείωμα ή sms και θα προγραμματιστεί παραλαβή για την επόμενη ημέρα. Εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να λείπετε, παρακαλούμε καλέστε τους για να συνεννοηθείτε για την παράδοση του δέματος σας σε κοντινή ημερομηνία που να σας βολεύει. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε σε τυχόν συνεννόηση.

Αν δεν παραλάβω το δέμα μου, τι γίνεται;

Εάν η εταιρεία κούριερ δε σας βρει για να σας παραδώσει το δέμα μετά από επανειλημμένες προσπάθειες, το δέμα θα επιστραφεί στην Key Books. Λόγω του ότι η επαναποστολή του δέματος θα σας κοστίσει αυτή τη φορά τα έξοδα αποστολής, θα σας προτείναμε να είστε όσο συνεπείς γίνεται με την παράδοση, ώστε να αποφύγετε περιττά έξοδα.

Σημείωση: Για τις πρώτες ημέρες λειτουργίας, παραγγελίες γίνονται δεκτές μόνο εντός Ελλάδας. Σύντομα η Key Books θα μπορεί να εξυπηρετήσει τις αγορές της Κύπρου, της Ευρώπης, της Αμερικής.